Covid-19: Reiserestriksjoner og internasjonal arbeidskraft

Velkommen til webinar med Deloitte

I mars og april innførte myndigheter i de fleste land nye regler som begrenser muligheten for arbeidsgivere til å sende ansatte på tvers av landegrenser.

Vi inviterer til webinar hvor vi ser nærmere på sentrale spørsmål som dukker opp i forbindelse med at selskaper skal ta i bruk internasjonal arbeidskraft. Hva gjelder for forretningsreisende ut og inn til Norge, og hvordan er mulighetene for dette endret på grunn av Covid-19?

Tidspunkt 13. mai 2020, kl. 10:15 - 11:00
Sted
Webinar - Zoom
Målgruppe: Webinaret passer for medarbeidere i alle selskaper som benytter seg av internasjonal arbeidskraft, blant annet HR-personell, rekrutteringsansvarlige, prosjektledere som planlegger å benytte seg av internasjonal arbeidskraft, og andre med interesse for temaet.

Det vil bli muligheter for å stille spørsmål underveis i webinaret. Send oss gjerne også aktuelle spørsmål i forkant på [email protected] eller [email protected].

Agenda:
  • Hvilke muligheter har arbeidsgiver til å benytte seg av utenlandsk arbeidskraft etter ordinært regelverk? Vi gir en oversikt over dette og hvilke endringer som er innført på grunn av Covid-19
  • Få oversikt over gjeldende regelverk for arbeidstakere fra både i og utenfor EU/EØS-området
  • Få oppdatering knyttet til Brexit
  • Vi deler vårt digitale kart som gir en oversikt over gjeldende regler for reise, karantene og arbeidsinnvandring til alle land
  • Hva må din bedrift forberede seg på? Vi deler våre erfaringer knyttet til å sende ansatte på tvers av landegrenser

For spørsmål til påmelding og tilgang, ta kontakt med Ingrid Solheim, [email protected].

Sett inn social sharing 1

Sett inn social sharing 2

Sett inn social sharing 3

Påmeldingsskjema

Deloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

Kontaktpersoner

 

Carina Grindvold

Advokatfullmektig - Deloitte Advokatfirma AS

[email protected] | +47 91 62 93 60

Emilie Refseth

Advokatfullmektig - Deloitte Advokatfirma AS

[email protected] | +47 90 77 63 65