IT-direktører: Her er de viktigste trendene for IT

Tech Trends 2018

8. januar 2018

For å dra nytte av nye kognitive teknologier bør strategi, teknologi og operativ virksomhet jobbe sammen i harmoni på tvers av funksjoner og grenser.

Som CIO står du overfor et vell av ny, disruptiv teknologi. Vil disruptive plattformteknologier endelig gjøre det mulig å jobbe sammen effektivt og bruke riktig informasjon? Trenger vi forskjellige avdelinger for IT, finans og logistikk, eller vil plattformløsninger og automatisering gjøre at det meste av arbeidet vil skje i team på tvers av avdelinger? Hva skal automatiseres og hva skal gjøres av teamene dine? Hva gjør andre virksomheter? Hva skjer med VR/AR, blockchain og API/åpne løsninger?

Finn ut dette og mer ved å laste ned «Tech Trends 2018» via skjemaet på denne siden.


 

Last ned innholdDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Kontaktperson

Rune Raknes

Partner

[email protected] | +47 952 68 760