Optimisme blant Private Companies

Global Perspectives for Private Companies

25. januar 2018

Ny rapport fra Deloitte viser at selv om den internasjonale scenen preges av usikkerhet og spenning, er lederne positive.

Bedrifter innen segmentet «Private Companies»1 er en vekstmotor for verdensøkonomien der de hver dag ansetter nye medarbeidere, kjøper inn utstyr, introduserer nye produkter og tjenester, kjøper opp konkurrenter og fatter vanskelige, strategiske avgjørelser. De er også optimister.

I denne aller første utgaven av «Global Perspectives for Private Companies» har Deloitte Private gjennomført en undersøkelse blant nesten 1900 ledere av bedrifter i 30 land. Noen av funnene inkluderer:

  • Cirka 2/3 av lederne er optimistiske om bedriftens suksess i løpet av de neste 24 månedene
  • Flertallet av respondentene forventer at omsetning, profitt, produktivitet og kapitalinvesteringer øker i det kommende året
  • I tillegg forventer 45 prosent å ansette flere heltidsansatte

Les om dette og mye mer via skjemaet på denne siden.

 

1«Private Companies» er en samlebetegnelse på privateid virksomhet utenom store børsnoterte og multinasjonale virksomheter.

 

Last ned rapportenDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Kontaktperson

Jens Bjørner Owren Ugland

Partner

[email protected] | +47 900 87 690