Styre og ledelse bør revurdere risiko

19. januar 2018

Ny undersøkelse fra Deloitte viser at styret og ledelsen er selvsikre når det kommer til organisasjonens risikohåndtering, men det er likevel behov for å ta en ny kikk på strategien.

Deloittes globale undersøkelse «Taking Aim at Value» utforsker toppledelsens og styrets syn på risiko, prioriteringer og hvordan ledende virksomheter utvikler sine tilnærminger. Ifølge rapporten er sentrale interessenter sikre på at organisasjonene deres er godt rustet overfor risikorelaterte evner og handlinger. Men en dypere titt avslører betydelige behov og muligheter for å utvikle strategi og respons innen risiko.

I rapporten kan du lese mer om:

  • Å knytte verdiskapning og risikohåndtering tettere sammen
  • Etablering og optimalisering av CRO-rollen (Chief Risk Officer)
  • Å ta tak i strategisk risiko og muligheter (inkludert digital disrupsjon)
  • Hvordan man lager en solid responsplan, med nøkkelsteg for å håndtere risiko for å både skape og beskytte verdier

Selv om flertallet av organisasjonene har gode programmer for risikostyring, er det klart at mange kommer til kort på tvers av en rekke nøkkelmål. For å sikre fremtidig suksess må virksomheter aktivt utnytte risiko for å drive omsetning og ha en CRO på fulltid.

Last ned rapporten via skjemaet på denne siden.


 

Last ned rapportenDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Ta kontakt

Endre Fosen

Partner

[email protected] | +47 952 01 385

 
 

Helene Raa Bamrud

Partner

[email protected] | +47 974 23 678