Helhetlig risikostyring

25. august 2017

I kjølvannet av kriser og skandaler har det vokst frem krav og forventninger til at virksomheter offentlig skal kunne vise ansvarlighet for hendelser og handlinger. Gjennom regulatoriske endringer har myndigheter rundt i verden konkretisert krav og forventninger til helhetlig risikostyring, internkontroll og revisjon som tre mekanismer for ansvarlighet.

Tidspunkt Torsdag 13. august 2015 kl. 18.00
Sted Restaurant FIAT Kongens Nytorv 18 , 1050 København K
Her kan du lese en teoretisk artikkel om temaet fra Praktisk økonomi og finans skrevet av Anita Meidell, postdoktor for regnskap, revisjon og rettsvitenskap ved NHH.
 
Les artikkelen via skjemaet på denne siden.
 
Deloitte har en praktisk tilnærming til risikostyring, internkontroll og revisjon, dersom du ønsker en diskusjon om helhetlig styringssystem i praksis, ta kontakt med Endre Fosen eller Helene Raa Bamrud.
 

Last ned innholdetDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Har du spørsmål? Ta kontakt

Endre Fosen

Partner

[email protected] | +47 952 01 385

 
 

Helene Raa Bamrud

Partner

[email protected] | +47 974 23 678