For deg som trenger en mer effektiv økonomifunksjon

22. mai 2017

Er økonomiavdelingen din konstant presset på tid, eller mangler kompetanse på de viktige fagområdene innen økonomi og administrasjon?

Tidspunkt Torsdag 13. august 2015 kl. 18.00
Sted Restaurant FIAT Kongens Nytorv 18 , 1050 København K
Mange økonomiavdelinger, uavhengig av størrelse, har utfordringer med å få unna alle arbeidsoppgavene de skulle ha gjort. Følelsen av å aldri komme «ovenpå» kan lett bli dominerende. Det fører til lite effektive prosesser og behov for hjelp. Men det er mange som ikke vet hvor de skal henvende seg for å få hjelpen de trenger, sier Malin Konkell.

Regnskapsfører, controller og CFO
Med hele Deloittes verktøykasse og ressurser i ryggen, kan BPS, Business Process Solutions, løse alt fra de enkle og akutte ressursbehovene til de mer langsiktige og komplekse.

– Uansett hvilke behov virksomheten har for en effektiv økonomifunksjon, kan våre BPS-konsulenter dekke dem. Det gjelder alt fra ren regnskapsføring til ledelse av utviklingsprosjekter eller være fungerende økonomisjef, sier Konkell.
 
Hjelp til økonomitjenester
Det finnes ikke én typisk kunde. Alle økonomiavdelinger, både store og små, kan ha behov for ekstra økonomiressurser i et begrenset tidsrom. Deloittes BPS-konsulenter leverer innenfor alle fagområder innen økonomi og administrasjon, fra regnskapsfører til ledelse av hele økonomiavdelingen, avhengig av kundens behov.
 
Konkell forteller at BPS kan bidra med medarbeidere i en arbeidsintensiv periode, arbeidstopper, akutte hendelser i organisasjonen som permisjoner, vikariater, jobboverganger eller organisasjonsendringer.

Prosjektledelse
Behovene kan også være mer prosjektrelatert. Kunden kan etterspørre en spesifikk kompetanse, prosjektledelse eller bidrag i helt konkrete prosjekter.
 
– Noen har behov for å bruke mer tid på ett eller flere konkrete prosjekter, mens vi kan avlaste med å bistå på de daglige og løpende oppgavene i en periode. Kundens behov bestemmer hva vi skal bidra med. Vi er nemlig ikke bare rene økonomikonsulenter for kunden, vi er kundens partner, avslutter Konkell.

Kjenner du deg igjen? Last ned rapport via skjemaet på denne siden.

 

Last ned innholdetDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Malin Konkell

Director | Business Process Solution

[email protected] | +47 901 95 873