M&A – et viktig verktøy for vekst

Rapport: Making the deal work

2018-09-18

Gjennomføring av fusjon og oppkjøp har en rekke potensielle fordeler, blant annet muligheten for å oppnå rask vekst og skalafordeler, forbedring av operasjonell prestasjon samt fjerning av overflødig industriell kapasitet.

Slike fordeler vil igjen kunne sikre langsiktig og profitabel vekst. Selskaper bør ikke vente med å bygge opp intern M&A kompetanse til et attraktivt objekt oppdages. Proaktiv planlegging, oppbygning av intern M&A kompetanse og partnerskap med erfarne rådgivere kan dramatisk øke sannsynligheten for å finne riktig objekt og oppnå maksimale synergier.

Artikkelen «M&A – et viktig verktøy for vekst» er første kapittel i Deloittes omfattende M&A kompendium. Kompendiet tar for seg en rekke relevante dimensjoner som bør hensynstas for å oppnå maksimale synergieffekter av oppkjøp og fusjon. Artiklene er skrevet av Deloittes fremste eksperter på M&A og spenner over temaer som strategi, salg og markedsføring, humankapital, finans, skatt og teknologi.

Kompendiet ser på problemstillinger knyttet til M&A på tvers av en rekke bransjer, med åtte hovedkapitler:

  1. Strategy
  2. Sales & Marketing
  3. Supply chain
  4. Technology
  5. Human Capital
  6. Finance
  7. Tax
  8. Advisory

Last ned kompendiet via skjemaet på denne siden.

 

Indsæt social sharing 1

Indsæt social sharing 2

Indsæt social sharing 3

Last nedDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Kontakt

Joachim Gullaksen

Partner

[email protected] | +47 905 34 970

 
 

Jonathan Farnell

Partner

[email protected] | +47 907 42 692

 
 

Carsten V. Haukås

Director

[email protected] | +47 915 55 035