Kognitive helsetjenester i 2027

26. september 2017

Slik drar du nytte av datadreven metode i et personliggjort helsevesen.

Tidspunkt Torsdag 13. august 2015 kl. 18.00
Sted Restaurant FIAT Kongens Nytorv 18 , 1050 København K
Helsesektoren har tradisjonelt ikke vært i front når det gjelder bruk av data og analyse. Dårlig datakvalitet, separate systemer som ikke snakker sammen og atferd til både pasienter og tilbydere som er vanskelig å endre har vært en del av utfordringen knyttet til utnyttelse av informasjon i helsevesenet.
 
Noe er imidlertid i ferd med å endre seg i helsesektoren verden over. «Presisjonsmedisin», eller omsorg som er skreddersydd genomet til hver individuelle person, vil sannsynligvis revolusjonere helsetjenestene det neste tiåret.
 
Her kommer kognitive teknologier til å spille en sentral rolle, ettersom håndtering av de enorme mengdene med data krever mer enn profesjonelle analyseevner.
 
Les mer i rapporten «Cognitive Health Care in 2027» via skjemaet på denne siden.
 

Last ned innholdetDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Har du spørsmål? Ta kontakt

Athar Ali Tajik

Senior Manager

[email protected]| +47 907 78 937