Fremtidens digitale sykehus

18. oktober 2017

I løpet av de neste ti årene vil teknologi fullstendig endre helse og omsorg slik vi kjenner det i dag.

Tidspunkt Torsdag 13. august 2015 kl. 18.00
Sted Restaurant FIAT Kongens Nytorv 18 , 1050 København K
Kostnadene på helsetjenester fortsetter å øke. Mange sykehus og helseforetak ser derfor etter nye og langsiktige løsninger for økt bruk av ambulerende tjenester og tjenester i hjemmet. Ved siden av dette vil endringer i demografi og økonomi samt synergien av teknologi og leveranse av helse- og omsorgstjenester bidra til å påvirke fremtidens sykehusdesign og pasientopplevelser.
 
Deloitte har snakket med 33 ledende eksperter fra hele verden om hvordan fremtidens helsevesen kan se ut. Ekspertene utviklet caser for designen av digitale sykehus om ti år for å gi ledere og styrer tid til å forberede seg. Casene omfatter fem kategorier:
 
  • Nytenkning om helsetilbud
  • Digitale pasientreiser
  • Styrket talentutvikling
  • Driftseffektivisering gjennom teknologi
  • Design for helbredelse og velvære
 
Flere av casene er i virke allerede. Ledelsen ved sykehus og helseforetak bør planlegge hvordan de kan integrere teknologi i nyoppførte bygg og hvordan de kan få det på plass i eksisterende fasiliteter.
 
Teknologi vil sannsynligvis være fundamentalt i de fleste sider ved fremtidens helsetjenester. Tilbud av helsetjenester, og da spesielt ved kompliserte prosedyrer, vil imidlertid kreve fortsatt menneskelig ekspertise.
 
Les mer i vår rapport «The Hospital of the Future» ved å fylle ut skjemaet på denne siden.
 

Last ned innholdDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Har du spørsmål? Ta kontakt

Cecilia Flatum

Partner

[email protected] | +47 952 68 805

 
 

Ulrich Johannes Spreng

Director

[email protected] | +47 984 99 184