Bedre hverdag for sykehusansatte

18. desember 2017

Finn ut hvilke tiltak du kan gjennomføre for å lage en mer bærekraftig arbeidsplass på sykehus.

Er den nåværende modellen for arbeidsstyrken på sykehus bærekraftig?

Dette spørsmålet er stadig viktigere sett i lys av økende etterspørsel, mangel på arbeidskraft og manglende tid til omsorg for pasientene.

Ny forskning fra Deloitte Centre for Health Solutions utforsker dagens status og de viktigste utfordringene for sykehusansatte på tvers av Europa. «Time to Care: Securing a Future for the Hospital Workforce in Europe» byr samtidig på anbefalinger om hvordan man kan transformere arbeidsstyrken slik at den kan møte fremtidens utfordringer.

Rapporten baserer seg på intervjuer med mer enn 50 erfarne interessenter og en undersøkelse med mer enn 1350 leger og sykepleiere i 11 europeiske land, og peker på at leger, sykepleiere og andre sykehusansatte må håndtere en tung arbeidsmengde. Videre finner man at det er vanskelig å balansere mellom jobb og privatliv, noe som igjen fører til redusert arbeidsmoral og velvære.

De ansatte er den viktigste ressursen i sykehus, og rapporten gir forslag til hvordan ledere kan møte dagens utfordringer og forberede sine organisasjoner til en mer bærekraftig fremtid.

Last ned rapporten via skjemaet på denne siden. 

Tidspunkt Torsdag 13. august 2015 kl. 18.00
Sted Restaurant FIAT Kongens Nytorv 18 , 1050 København K

Last ned innholdetDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Har du spørsmål? Ta kontakt

Jan Erik Tveiten

Partner

[email protected] | +47 907 91 885

 
 

Liz Tandberg

Manager

[email protected] | +47 469 30 563