Å «snakke flytende teknologi» er grunnlaget for fremtidens karrierer

28. september 2017

Teknologi gjennomsyrer så å si alle sider ved livet – og jobben. Uten et sterkt kunnskapsgrunnlag for teknologi på arbeidsplassen blir det vanskelig å bidra til verdiskaping og utvikle seg profesjonelt.

Tidspunkt Torsdag 13. august 2015 kl. 18.00
Sted Restaurant FIAT Kongens Nytorv 18 , 1050 København K

Det blir sagt at hvert selskap er et teknologiselskap i det 21. århundret. På tvers av bransjer blir nå forretningsstrategien drevet av sterke teknologiske krefter – inkludert mobil, nettsky, analytics og sosiale plattformer. Nye muligheter dukker opp og etablerte markeder settes på hodet.

Teknologi er så integrert i det daglige arbeidet at selskaper blir stadig mer avhengig av innovasjon for å engasjere kunder og partnere, skape nye produkter og tjenester samt grave frem innsikt i hauger av informasjon. Teknologiens påvirkning på forretningsmodeller, markeder og karrierestier slutter ikke der: Kognitiv datakraft, maskinlæring og avansert robotikk ser ut til å erstatte noen menneskelige ansatte og styrke egenskapene og produktiviteten til andre.

Analytikere har skrevet mye om dette fenomenets betydning for bedriftsteknologer og deres arbeid innen IT-organisasjoner. Men hva betyr det for arbeidere utenfor IT-avdelingen? Hvis hvert selskap nå er et teknologiselskap, betyr det at ledere, markedsførere og HR-medarbeidere blir nødt til å lære å kode for å henge med?

Les mer i artikkelen via skjemaet på denne siden.

 

Last ned innholdetDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Har du spørsmål? Ta kontakt

Eva Gjøvikli

Partner

[email protected] | +47 950 54 252