Millennial Survey 2019

Hva gjør Millenniums-generasjonen så annerledes enn tidligere generasjoner?

2019-06-12

Millenniums-generasjonen har opplevd et voksenliv i kryssilden av sosiale-, politiske- og økonomiske opprør. Det kan være en viktig årsak til at denne generasjonen er fundamentalt annerledes tidligere generasjoner.

I motsetning til i etterkrigstiden, som var preget av internasjonalt samarbeid og økonomisk ekspansjon, har det siste tiåret vært preget av stor økning i økonomisk ulikhet, «oss-mot-dem»-tankegang, radikale endringer i forholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker og personlig teknologi som gjør mennesker mer tilkoblet og isolert på samme tid.

Den totale effekten av disse endringene har rammet Millenniums-generasjonen hardt økonomisk og sosialt. I Deloitte Millennial Survey 2019 ser vi hvordan Millennums-generasjonen skiller seg fra andre generasjoner.

 

Indsæt social sharing 1

Indsæt social sharing 2

Indsæt social sharing 3

Last nedDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Kontakt

Eva Gjøvikli

Partner og  HR-leder

[email protected] | +47 950 54 252