Si farvel til banken slik vi kjenner den i dag

30. juni 2017

«Open banking» – fremtidige endringer, muligheter og trusler.

Tidspunkt Torsdag 13. august 2015 kl. 18.00
Sted Restaurant FIAT Kongens Nytorv 18 , 1050 København K

Det er tre sentrale faktorer for signifikant strukturell endring i banksektoren: kundeetterspørsel og demografiske endringer, teknologisk utvikling samt målrettede reguleringer som tvinger bankene til å åpne opp og dele datainformasjon.

Det fundamentale spørsmålet som banktilbydere må spørre seg er: Ønsker vi å ha direkte kundekontakt? Og i så fall, hvilken rolle ønsker vi å ha i dette kundeforholdet?

Bankvirksomhet er i dag en av de mest kundesentraliserte bransjene. Dette vil imidlertid endre seg med «open banking». I tiden som kommer kan bankene velge blant flere potensielle forretningsmodeller. I rapporten «How to Flourish in an Uncertain Future» presenteres fire alternativer:
 
  1. Fortsette å være en fullservice-leverandør
  2. Gjør om businessmodellen slik at det er du blir leverandøren 
  3. Bli den som distribuerer valgene (brukergrensesnitt) mellom ulike produkt
  4. Eller funger som en nyttegjenstand for kunden
Konklusjonen i rapporten er klar: «Open banking» er fremtiden. For én gangs skyld er det kanskje verdt å høre på gutten som roper «ulv ulv».

 
Les rapporten via skjemaet på denne siden.
 

Last ned innholdetDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Har du spørsmål? Ta kontakt

Phu Le Duong

Director

[email protected] | +47 959 14 791

 
 

Kirsti Merethe Tranby

Partner

[email protected] | +47 974 07 663