Neste generasjons M&A

21. november 2017

Bruk av «robotics» og «cognitive intelligence» i oppkjøp og fusjoner innen bank og finans.

Volumet på M&A-transaksjoner innen bank og finans har økt kraftig de siste årene. En stor andel av transaksjonene er langvarige, komplekse og kostbare. Basert på en rekke prosjekter har Deloitte estimert at gjennomsnittlig varighet fra avtalen er annonsert til full operasjonell integrasjon er mellom 15 og 20 måneder, primært drevet av offentlig regulering og kompleks integrasjon av teknologi.
 
I rapporten «NextGen M&A: The Future of Banking Data Conversions» presenterer vi hvordan neste generasjons verktøy – kognitiv intelligens og Robotic Process Automation (RPA) – kan bidra til å sikre en mer effektivt integrasjon av data og systemer. Bruken av slike verktøy kan redusere risiko, tid og kostnader samt bidra til å øke transaksjonsverdien.
 
Les rapporten ved å fylle ut skjemaet på denne siden.
 

Last ned innhold


Deloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Har du spørsmål? Ta kontakt

Kirsti Merethe Tranby

Partner

[email protected] | +47 974 07 663

 
 

Jason Rowe

Partner

[email protected] | +47 952 68 725

 
 

Joachim Gullaksen

Partner

[email protected] | +47 905 34 970