European CFO survey

CFO-er fra 20 europeiske land

2018-05-22

Som i undersøkelsen i august i fjor, er det optimisme å spore blant CFO-ene i Deloittes seneste CFO Survey. 26 prosent av CFO-ene er mer optimistiske på vegne av sin egen virksomhet enn de var i august 2017, mens kun seks prosent er mindre optimistiske.

I tillegg forventer en fjerdedel av de spurte at de kommer til å ansatte flere i egen virksomhet i løpet av det kommende året.

CFO-er fra 20 europeiske land har deltatt i undersøkelsen, og i tillegg til å rapportere om forventninger knyttet til økonomisk fremgang, understrekes også en rekke risikofaktorer.

Halvparten av de spurte oppgir at de anser at det er sannsynlig at cyber-angrep kan forekomme. I tillegg oppgir flertallet at de tror flere markeder internasjonal vil opptre mer proteksjonistiske enn tidligere.

Last ned CFO Survey via skjemaet på denne siden.

 

Last nedDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Kontakt

Anne Jones

Partner

[email protected] | +47 400 20 228

 
 

Andreas Enger

Partner

[email protected] | +47 901 31 228