Kontroller ressursene i den digitale virkeligheten

Connected Asset Lifecycle Management

25. august 2017

Bransjen for energi og kraft er under press. Se hvordan Internett-tilkoblet teknologi kan løse utfordringene.

Tidspunkt Torsdag 13. august 2015 kl. 18.00
Sted Restaurant FIAT Kongens Nytorv 18 , 1050 København K

Energi- og kraftselskaper er under økende press for å skape mer med mindre ressurser, styrke kundeservice, forbedre opptiden på driftsmidlene og gjøre ytelsen mer forutsigbar. De færreste har likevel detaljert og helhetlig oversikt over sine eiendeler.

Uten dette overblikket blir det vanskelig å skape verdier på tvers av hele livssyklusen til driftsmidlene, samtidig som det forhindrer selskaper i å se fremover og gjør det vanskelig å anslå når driftsmidler kan feile. Reaktivt vedlikehold påvirker kundene i større grad og er både dyrere og mer forstyrrende. Det er derfor behov for å iverksette en nødvendig endring i ytelse og effektivitet blant selskapenes ressurser.

Energi- og kraftselskaper blir på samme tid spurt om å være mer kundeorienterte og regulerende myndigheter bruker både gulrot og pisk for å sørge for at det skjer. Dette betyr at tilbud, kostnader og kundetilfredshet må håndteres på samme tid som man holder fortjenesten oppe og blidgjør eierne.

 
Les mer i rapporten «Keep CALM and Carry On» via skjemaet på denne siden.
 

Last ned innholdetDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Har du spørsmål? Ta kontakt

Ragnar Nesdal

Partner

[email protected] | +47 958 80 105