Fremtiden for fornybar

2018 Renewable Energy Industry Outlook

2018-01-29

Bransjen for fornybar energi møter noen juridiske hindre i 2018, men nyter godt av en sterk medvind.

Fornybar energi står overfor et uvanlig nivå av usikkerhet innen politikk og lovgivning på den internasjonale scenen. Skattereformer og tariffer bidrar til uforutsigbarhet og har dempet aktiviteten i sol- og vindkraft. Samtidig har veksten i fornybarbransjen roet seg etter den voldsomme hastigheten de siste årene, siden utviklere leter etter nye kunder utover pionerne som bidro til å løfte bransjen.

Til tross for kortsiktig usikkerhet opplever fornybare energikilder en kraftig medvind som sannsynligvis fortsetter å styrke veksten på lang sikt. Blant disse faktorene er synkende priser på sol og vind, økt etterspørsel i de fleste segmenter, teknologiske fremskritt, en større trend for avkarbonisering av økonomien og en lovende mengde med nye og voksende kilder for etterspørsel.

Last ned rapporten via skjemaet på denne siden.

 
 

Indsæt social sharing 1

Indsæt social sharing 2

Indsæt social sharing 3

Last nedDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Kontakt

Ragnar Nesdal

Partner

[email protected] | +47 958 80 105