Blockchain inntar olje og gass

17. august 2017

Blockchain revolusjonerte finansbransjen. Hva kan olje og gass forvente?

Tidspunkt Torsdag 13. august 2015 kl. 18.00
Sted Restaurant FIAT Kongens Nytorv 18 , 1050 København K

Blockchain har transformert finansbransjen og utvikler seg nå videre som den neste revolusjonen for mange virksomheter på tvers av ulike sektorer. Hvordan vil blockchain påvirke olje- og gassbransjen? Blir forventningene overdrevet eller er blockchain en reell faktor for endring? Deloitte gir deg tre artikler med innsikt om hvordan blockchain kan påvirke bransjen for olje, gass, energi og kraft.

1. Er fremtiden til blockchain i olje og gass transformativ eller flyktig?

Tidspunktet for blockchain virker riktig, men blir teknologien det neste store gjennombruddet i bransjen? Hittil har teknologi hatt liten virkning på olje- og gassbransjen, men med tanke på de dataintensive mulighetene med Internet of Things (IoT) kan blockchain være et viktig fartøy for å frakte bransjens datatransformasjon videre.

2. Oversikt over potensielle bruksområder for blockchain i olje og gass samt relaterte implikasjoner for skatt

De potensielle bruksområdene for blockchain øker, og enkelte av dem kan få betydelige virkninger på olje- og gassbransjen. Denne artikkelen tilbyr en oppsummering av hvordan blockchain virker, fordelene over tradisjonelle systemer, noen potensielle virkeområder og hvordan disse kan overføres til markedet for olje og gass. Det blir også lagt ekstra vekt på skatt og compliance.

3. Blockchain og bruksområder i energi-trading

Virksomheter må håndtere stadig større krav for rapportering, innsyn og formidling av informasjon. Kostnadene har steget til værs og omsetningen har sunket. Blockchain-teknologi går rett til kjernen av alle disse utfordringene og tilbyr en transaksjonsplattform som er svært sikker, pålitelig, billig og rask.

Les de tre artiklene via skjemaet på denne siden.

 

Last ned innholdetDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Har du spørsmål? Ta kontakt

Kirsti Tranby

Partner

[email protected] | +47 974 07 663

 
 

Svenn Erik Edal

Partner

[email protected] | +47 928 14 806