Forsyningskjeden – den nye superhelten

The Customer-Driven Supply Chain

Les hvordan din Supply Chain, gjennom bruk av smart teknologi, kan bli den nye superhelten i å levere å en handleopplevelse som gir kunden «hva som helst, når som helst, hvor som helst».

Det er lett å kreve at alt skal være tilgjengelig, sømløst og friksjonsfritt. For bransjen som skal levere på disse forventningene er dette utfordrende. For fortsatt å kunne levere lønnsomt er følgende områder spesielt krevende:

  1. Økte kostnader for å oppfylle ordren
  2. Endrede etterspørselsmønstre – friksjonsfritt på tvers av kanaler
  3. Økt antall returvarer
  4. Begrensninger i dagens systemportefølje
  5. Begrensninger i fysisk plass til å håndtere ordren

I sum gjør dette at virksomheter i Handelsbransjen bør ta steget vekk fra en tradisjonell og lineær tankegang om egen verdikjede, og bevege seg i retning av det rapporten kaller Digital Supply Network (DSN).

Et slikt nettverk vil alltid være «på». Det er dynamisk og drevet av ny teknologi som Tingenes Internett, sensorer, algoritmer og kunstig intelligens. Deloitte har i sin forskning funnet ti ting som bør være på plass for å lykkes med overgangen fra en lineær tankegang til en moderne, effektiv digital tilnærming til egen verdikjede.

Les hvilke grep din virksomhet bør ta for å lykkes i Handelsbransjen ved å laste ned rapporten The Customer-Driven Supply Chain via skjemaet på denne siden.

 >> Bli med på Deloittes reise inn i fremtidens retailsektor

 

Indsæt social sharing 1

Indsæt social sharing 2

Indsæt social sharing 3

Last nedDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Britt Otterdal Myrset

Partner

[email protected] | +47 917 89 676