2018 Global Chief Audit Executive Survey - Nordisk versjon

2018-08-01

Deloittes globale «Chief Audit Executive Survey» fra 2018 gir innsikt i dagens og den nære fremtidens utfordringer for internrevisjonsfunksjonen.

Rapporten samler svarene fra mer enn 1100 internrevisjonsledere i fler enn 40 land og fra flere industrier. Vi har sett på resultatene i både et globalt perspektiv og et nordisk perspektiv.

Nordiske hovedfunn

I tillegg til de globale resultatene, ville vi i år se særlig på nordiske lederne for internrevisjon, og analysere deres viktigste prioriteringer og utfordringer som de har identifisert når de har vurdert internrevisjonens fremtid.

Resultatene av undersøkelsen gir også stor innsikt i og muligheter for å finne nye måter å innovere og å øke viktigheten av og innflytelsen til internrevisjonsfunksjonen.

  • Både globalt og på Nordisk nivå oppgir omtrent 40 % av respondentene at internrevisjonsfunksjonen har stor påvirkning og innflytelse internt i organisasjonen.
  • Å implementere analyseverktøy er sett på som en strategisk prioritet både globalt og nordisk, og analyseekspertise er en av de viktigste kompetanseområdene man søker mest etter i Norden.
  • Omtrent halvparten av alle internrevisjonsfunksjoner ikke gjør cyberrisikovurderinger. Det gjelder både nordisk og globalt.

 

Indsæt social sharing 1

Indsæt social sharing 2

Indsæt social sharing 3

Last nedDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Kontakt

Jørn Borchgrevink

Partner

Kontaktperson Internrevisjon Finans

[email protected] | +47 911 93 140

 
 

Kontakt

Helene Raa Bamrud

Partner

[email protected] | +47 974 23 678

 
 

Endre Fosen

Partner

[email protected] | +47 952 01 385


 
 

Kine Kjærnet

Director

[email protected] | +47 905 69 124