Seks prioriteringer som øker sjansen for en vellykket integrasjonsprosess

24. februar 2017

Mer enn to tredjedeler av gjennomførte fusjoner når ikke sine strategiske og finansielle mål. Dette skyldes ofte utfordringer i integrasjonsprosessen, viser en Deloitte-undersøkelse utført blant 500 selskaper. 

Integrasjonsprosesser er kompliserte, krevende og utsetter virksomheter for betydelig risiko. I forkant av en integrasjonsprosess settes aggressive synergimål, som vanligvis planlegges realisert gjennom nedbemanning, konsolidering, omstrukturering, prosesseffektivisering og innkjøpsbesparelser. I tillegg til kostnadsbesparelser, har virksomheter ofte ambisjoner om vekst og ekspansjon som følge av en fusjon. Deloittes erfaring er at seks områder bør prioriteres for å øke sannsynligheten for en vellykket integrasjonsprosess.

Last ned artikkelen som omhandler de seks områdene via skjemaet på denne siden.

Vil du vite enda mer? Se hva Deloitte kan hjelpe deg med angående integrasjonsprosesserTidspunkt Torsdag 13. august 2015 kl. 18.00
Sted Restaurant FIAT Kongens Nytorv 18 , 1050 København K

Indsæt social sharing 1

Indsæt social sharing 2

Indsæt social sharing 3

Last ned artikkelen


Fyll inn skjemaet nedenfor for å laste ned.

Deloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Joachim Gullaksen

Partner

[email protected] | +47 905 34 970