CIO-ens rolle endrer seg: Finn din plass

Global CIO Survey 2018 - Manifesting legacy: Looking beyond the digital era

2018-09-12

Årets CIO-undersøkelse viser hvordan forventningene til hva en CIO skal bidra med har endret seg.

I løpet av tre ulike deler, hvor hver del er delt inn i to underkapitler, går rapporten Manifesting legacy: Looking beyond the digital era gjennom hvordan CIO-rollen endrer seg. At 60 prosent av de spurte CIO-ene sier at de ikke har noen lederrolle når det gjelder å utvikle en digital strategi, er blant funnene.

Samtidig forventes det at CIO-en i en virksomhet bidrar med langt mer enn å følge med på generelle utviklingstrekk. Undersøkelsen viser at 44 prosent av CIO-ene ikke er aktive deltakere når det kommer til å utvikle eller gjennomføre deres virksomhets digitale strategi.

Respondentene oppgir at det nå ikke bare forventes at CIO-er skal både bygge og opprettholde solide IT-systemer, men at de også skal bidra med å levere digital teknologier som gjør virksomheten mer strømlinjeformet – som et viktig bidrag til verdiskapingen i virksomheten.

1437 respondentene har svart på undersøkelsen. De stammer fra 71 ulike land og 23 ulike industrier. 46 prosent av respondentene er fra europeiske virksomheter.

Last ned rapporten via skjemaet på denne siden. 

 

Indsæt social sharing 1

Indsæt social sharing 2

Indsæt social sharing 3

Last nedDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.