Nattuglene: Arbeidsrett

Bli spisset til eksamen!

Vi ønsker velkommen til manuduksjon i arbeidsrett, etterfulgt av middag og mingling i våre lokaler i Bjørvika. (Foredrag fra kl. 16.00 – ca. kl 18.00).

Manuduksjonen er rettet mot studenter som skal ha eksamen i valgfaget JUS5511 Arbeidsrett – den individuelle del på masternivå og JUR1511 Arbeidsrett – den individuelle del på bachelornivå, og vi vil gjennomgå noen av de viktigste emnene i pensum i dette faget.

Vi vil fokusere på følgende tema:

  • Arbeidstid og vederlag
  • Personvern og personopplysninger i arbeidsforhold
  • Avslutning av arbeidsforhold - oppsigelse og avskjed

Foredragsholdere vil være våre spesialister innen arbeidsrett og personvern: Gro Forsdal Helvik, Bjørn Ofstad og Avesta Gåskjønli. 

Om du ønsker å notere til presentasjonen underveis i manduksjon ønsker vi at du tar med deg pc. Vi deler ikke ut papirkopier av presentasjonen som skal brukes men vil dele den elektronisk. I Deloitte tar vi miljøet på alvor. 


Tidspunkt 6. november 2019, kl. 15.45 - 20.00. Presentasjon fra kl. 16.00 – 18.00. Mat og mingling kl. 18.00 – 20.00
Sted Deloittehuset, Dronning Eufemias gate 14, 0191 Oslo
Kursavgift Ingen

 

Spørsmål? Kontakt Heidi Kristiansen, [email protected].

Sett inn social sharing 1

Sett inn social sharing 2

Sett inn social sharing 3

Påmeldingsskjema


Deloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.