Nattuglene: Skatterett II

Bli spisset til eksamen!

Vi ønsker velkommen til manuduksjon i skatterett, etterfulgt av middag og mingling i våre lokaler i Bjørvika. (Foredrag fra kl. 16.00 – ca. kl. 18.00)

Manuduksjonen er rettet mot studenter som skal ha eksamen i valgfaget JUS5980 Skatterett II, og vi vil gå gjennom noen av de viktigste emnene i pensum i dette faget.

Vi vil fokusere på skattefri fusjon/fisjon og inntektsbeskatning av aksjeselskaper, aksjonærer og deltakere i deltakerlignende selskaper (fritaksmetoden, aksjonærmodellen, deltakermodellen, egenkapitaltransaksjoner m.m.). Målet er at du skal forstå reglene, både konseptuelt og på detaljnivå, og at du skal få hjelp til god innarbeidelse av lovtekst.


Tidspunkt 30. oktober 2019, kl. 15.45 - 20.00. Presentasjonen starter kl. 16.00. Mat og mingling kl. 18.00 – 20.00
Sted Deloittehuset, Dronning Eufemias gate 14, 0191 Oslo
Kursavgift Ingen

 

Spørsmål? Kontakt Heidi Kristiansen, [email protected].

Sett inn social sharing 1

Sett inn social sharing 2

Sett inn social sharing 3

Påmeldingsskjema


Deloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.