Nattuglene: Fast Eiendoms rettsforhold

Bli spisset til eksamen!

Vi inviterer vi til manuduksjon i fast eiendom etterfulgt av middag og mingling i våre lokaler i Bjørvika. (Foredrag fra kl. 16.00 – ca. kl. 18.30)

Vi har laget en eksamensrettet caseoppgave som dekker sentrale emner innenfor pensum (JUS1211 - Privatrett II). Oppgaven sendes ut uken før foredraget og advokater fra Deloittes faggruppe leder studentene igjennom sitt løsningsforslag til oppgaven. Vi vil også se nærmere på utvalgte læringskrav som kan bli gitt som teorioppgave på eksamen.

Om du ønsker å notere til presentasjonen underveis i manduksjonen ønsker vi at du tar med deg pc. Vi deler ikke ut papirkopier av presentasjonen som skal brukes, men vil dele den elektronisk. I Deloitte tar vi miljøet på alvor. 


Tidspunkt 26. november 2019, kl. 15.45 - 20.00.
Sted Deloittehuset, Dronning Eufemias gate 14, 0191 Oslo
Kursavgift Ingen

 

Spørsmål? Kontakt Heidi Kristiansen, [email protected].

Sett inn social sharing 1

Sett inn social sharing 2

Sett inn social sharing 3

Påmeldingsskjema


Deloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.