Purpose og bærekraft- bløff eller god butikk?

Samfunnet står overfor store globale utfordringer. Disruptive krefter knyttet til bærekraftsagenden bringer med seg risiko og muligheter for næringslivet. Hvordan blir purpose og bærekraft strategiske konkurransefortrinn?

Deloittes ledende strategiekspert fra UK, Sam Baker, forteller hvorfor og hvordan et samfunnsnyttig formål, her omtalt som «2030 Purpose», skaper verdi for organisasjonen, samfunnet og investorer. I tillegg vil den profilerte investoren Reynir Indahl, Managing partner i Summa Equity, fortelle om filosofien bak investeringsselskapet og Kristine Hartmann, Konserndirektør transformasjon, vil dele sine erfaringer fra AkerBiomarine. Kom på seminar for å høre hvorfor et aktivt forhold til purpose og bærekraft er helt avgjørende for å vinne de beste talentene og lykkes i den globale konkurransen. 

 
Tidspunkt 5. april, kl. 08.30 - 10.30. Frokost serveres fra kl. 08.00
Sted Deloittehuset, Dronning Eufemias gate 14, 0191 Oslo
Kursavgift Ingen

Målgruppe:
CEOer, CMOer, CFOer, investorer, ledere som jobber innen strategi, bærekraft, marked og HR.

Kursinnhold:
Hør om:
• Hva et «2030 Purpose» innebærer- og hvorfor det er bra for fremtiden og for business
• Hvordan virksomheter kan hente ut gevinstpotensialet i et samfunnsnyttig formål
• Konkrete eksempler på hvordan norske virksomheter har integrert bærekraft i sin strategi- og hvilken verdi det gir for dem
• Hvordan et samfunnsnyttig formål gir verdi langs mange dimensjoner; rekruttere og beholde dyktige ansatte, øke kundemassen og forbedre relasjoner med partnere, regulatoriske myndigheter og investorer

Foredragsholdere: 
Sam Baker
Sam Baker er partner i Deloitte og tidligere leder for Monitor Deloitte EMEA, Deloitte's strategipraksis i Europa, Midt-Østen og Afrika. Han har en sterk lidenskap for selskapers purpose- om hvordan det bør kobles mot bærekraft og påvirkningen på langsiktig verdi. Sam Baker er forfatter av rapporten «2030 Purpose», les den her

Reynir Indahl
Reynir Indahl er managing partner i det nordiske investeringsselskapet Summa Equity og tidligere partner i Altor. Indahl var med å stifte Summa Equity i 2016, som er et foregangsselskap innen bærekraftige investeringer. Les mer om Summa Equity her.

Kristine Hartmann
Kristine Hartmann er EVP Transformation i AkerBiomarine. AkerBiomarine er et godt eksempel på en norsk bedrift som har tatt et samfunnsnyttig formål inn i kjernen av sin strategi, dedikert til å forbedre helsen til både menneskeheten og planeten. Les mer om AkerBiomarine her.

Obligatorisk etterutdanning:
Revisorer: Vurderes som ikke godkjent
Regnskapsførere: Vurderes som ikke godkjent
Advokater kan søke om å få kurset godkjent av advokatforeningen som 2 timer etterutdanning.
Påmeldingsskjema


Deloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Foredragsholdere

Sam Baker

Partner, Monitor Deloitte UK
[email protected] | +44 (0)20 7303 7016
 
 

Reynir Indahl

Managing Partner, Summa Equity
[email protected] | +47 90 69 11 13
 
 

Kristine Hartmann

EVP Transfromation, Aker Biomarine