Finansiell rapportering og digitalisering - hvordan ligger vi an i Norge?

Henger regnskap og rapportering med i den digitale utviklingen? Har norske økonomifunksjoner tatt i bruk kognitive og skybaserte verktøy? Og hvor lang tid bruker selskaper egentlig på regnskapsavslutning og rapportering? Vi svarer på dette og ser også litt på fremtidens digitale muligheter.
 
Tidspunkt 6. desember 2018, kl. 08.30 - 10.30. Frokost serveres fra kl. 08.00
Sted Deloitte AS, Trondhjemsvegen 3, 2821 Gjøvik
Kursavgift Ingen

Målgruppe:
CFO, Økonomisjef, Konsernregnskapssjef, Financial Controller, Business Controller, Regnskapssjef, andre som er opptatt av teknologi og finansiell rapportering.

Eksterne foredragsholdere: 

  • Audun Markeng, daglig leder i Regnskapsconsult, Gjøvik

Kursinnhold:
Deloitte har gjennomført en benchmarkanalyse knyttet opp mot regnskapsavslutnings-, konsoliderings- og rapporteringsprosessen i norske selskap. Vi har hatt spesiell fokus på digitalisering, men undersøkelsen gir også innsikt i prosesser, organisasjon og kompetanse innen regnskap og rapportering. Øystein Nyeggen Olsrud og Andreas Ringstad fra Deloitte går gjennom funnene og vil bidra med innsikt på hvordan regnskapsavslutningsprosessen kan strømlinjeformes og effektiviseres.

Vi får en praktisk gjennomgang av Audun Markeng som er daglig leder i Regnskapsconsult på Gjøvik. Han vil vise eksempler på hvordan man kan ta i bruk skybaserte verktøy for å automatisere og digitalisere regnskapsprosesser, noe som muliggjør en raskere, mer effektiv og nøyaktigere prosess kombinert med sporbarhet og støtte for internkontroll.

Marius Robbestad er konsulent i Deloitte og jobber med virksomhetsforbedring av økonomifunksjonen. Han vil dele sine tanker om hva som er viktig å kunne om digitalisering og automatisering i økonomifunksjonen samt forklare konseptet Blockchain og hvordan dette vil påvirke næringslivet.

Obligatorisk etterutdanning:
Revisorer: Vurderes som ikke godkjent
Regnskapsførere: Vurderes som ikke godkjent
Advokater kan søke om å få kurset godkjent av advokatforeningen som 2 timer etterutdanning.

Spørsmål?
Kontakt Kristin Stangjordet, [email protected]Påmeldingsskjema


Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å enten melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Deloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (våre hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hva som interesserer deg av våre tjenester. Du kan når som helst deaktivere dette her.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Foredragsholdere

Øystein Nyeggen Olsrud

Senior Manager, Deloitte AS
[email protected] | +47 419 28 652
 
 

Audun Markeng

Daglig leder, Regnskapsconsult AS


 
 

Marius Robbestad

Senior Consultant, Deloitte AS
[email protected] |+47 980 48 355
 
 

 

Andreas Ringstad

Senior, Audit & Assurance, Deloitte AS
[email protected] |+47 901 38 720