Digital transformasjon i detaljhandel åpner for nye muligheter

Global Powers of Retailing 2018

22. januar 2018

Deloittes årlige undersøkelse av detaljhandelen viser en oversikt over de 250 største forhandlerne i verden og ser på fremtidsutsiktene til bransjen i lys av digitale omveltninger.

Den 21. årlige utgaven av «Global Powers of Retailing» viser listen over de 250 største forhandlerne i verden og analyserer resultatene deres på tvers av regioner og produktkategorier. Rapporten bidrar videre med globale økonomiske utsikter og ser på de 50 raskest voksende aktørene.

Temaet i årets rapport er «omveltende endringer, fornyet næringsvirksomhet». Hverdagen til detaljhandelen er i ferd med å bli omskrevet i vår tid med gjennomgripende digitale endringer. De digitale omveltningene og en ny generasjon med digitalt bevisste forbrukere har en betydelig effekt på hvordan forhandlere driver forretninger nå og i fremtiden.

Last ned rapporten via skjemaet på denne siden.


 

Last ned rapportenDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Ta kontakt

Jonathan Farnell

Partner

[email protected] | +47 907 42 692