Bærekraft og integrert rapportering - grønnvasking eller målbare resultater?

2019-09-09

For andre år på rad har Deloitte analysert års - og bærekraftrapporter for Norges 50 største virksomheter. Vi har kartlagt hvilken posisjon integrert rapportering og bærekraftrapportering har i norsk næringsliv.

Utvalget vi har analysert består av Norges 50 største virksomheter, rangert etter omsetning. Listen er basert på Kapitals oversikt over Norges 500 største virksomheter i 2018. I tilfeller hvor det publiseres separate års - og bærekraftrapporter, vurderes disse samlet. Virksomhetene er klassifisert i bransjer i henhold til Kapitals liste.

Årets undersøkelse viser at resultatene er tilnærmet identiske med tilsvarende analyse av 2017-rapporteringen. Flertallet av norske virksomheter har valgt å holde årsrapporten relativt uendret fra året før.

Last ned rapporten ved å fylle ut skjemaet på denne siden.

 

Indsæt social sharing 1

Indsæt social sharing 2

Indsæt social sharing 3

Deloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Anne Jones

Partner

[email protected] | +47 400 20 228

 
 

Siri-Christine Rosenblad

Senior Manager

[email protected] | +47 971 74 205