Human Capital Trends 2019

Menneskene må være i fokus når man leder den sosiale virksomheten

2019-04-21

Endelig er årets rapport her! Tusenvis av ledere og HR-fagpersoner over hele verden – inkludert nesten 500 nordiske – har deltatt i den siste utgaven av Human Capital Trends-undersøkelsen.

Human Capital Trends 2019 handler i stor grad om den sosiale virksomheten, som også var et viktig tema i 2018-rapporten. Å lede den sosiale virksomheten krever en fullskala gjenoppfinnelse av virksomheten slik vi kjenner den. I lys av disruptive sosiale-, politiske- og økonomiske krefter må organisasjoner sette menneskene i sentrum av forretningsstrategien, og sørge for at arbeidslivet får en dypere mening.

Sammenlignes globale resultater med de nordiske, ser vi noen forskjeller på hvordan virksomheter i Danmark, Norge, Sverige og Finland møter trendene som påvirker virksomhetene deres. Leder nordiske virksomhetsledere veien – eller henger de bak? Det finner du svarene på i rapporten.

Rapporten er delt inn i tre deler med tilhørende underkapitler. De tre hovedområdene er: «Future of the Workfoce», «Future of the Organization» og «Future of HR».

Last ned hele rapporten i skjemaet til høyre.

 

Indsæt social sharing 1

Indsæt social sharing 2

Indsæt social sharing 3

Last nedDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Kontakt

Eva Gjøvikli

Partner og leder for Human Capital

[email protected]  | +47 950 54 252

 
 

Helene Ringen

Senior Consultant

[email protected]| +47 902 63 129