European Workforce Survey 2018

2019-01-18

For å styrke "arbeidstakernes stemme" gjennomførte Deloitte "European Workforce Survey" i august 2018. Undersøkelsen omfattet mer enn 15.000 personer i ti ulike europeiske land (Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Polen, Romania, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia) (figur 1).

Undersøkelsen ble gjennomført på nettet, og utvalget var begrenset til personer som var minst 25 år og som var aktive i arbeidsmarkedet (enten i jobb eller arbeidssøkere) – alle omtalt som arbeidstakere i rapporten. Utvalgets alders- og kjønnssammensetning likner den faktiske sammensetningen arbeidsstyrken har i de ulike landene i øyeblikket.

Det er ingen tvil om at demografiske og teknologiske endringer påvirker framtidens arbeidsmiljø – hvem som kommer til å jobbe, og hvordan. Resultatene i European Workforce Survey har belyst verdifulle måter å takle de utfordringene som oppstår gjennom en utvikling i arbeidsstyrken og måten arbeidet utføres på. Alle aktører som er involvert, enten det er selskaper, arbeidstakere eller offentlige institusjoner, må ta grep når vi nå uunngåelig går inn i det som kan bli en lys arbeidsframtid.

Svarene som er beskrevet i rapporten peker på fem ting ledere og politiske beslutningstakere kan gjøre for å rekruttere og opprettholde en stabil arbeidsstyrke.

Last ned hele rapporten her.


Indsæt social sharing 1

Indsæt social sharing 2

Indsæt social sharing 3

Last nedDeloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hvilke av våre tjenester som kan interessere deg.

Du kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Kontakt

Cecilia Flatum

Partner

[email protected] | +47 952 68 805