Slik gjennomfører du årsoppgjøret effektivt

Årsoppgjørsmappen 2017

11. januar 2018

Årsoppgjørsmappen gir deg nyttige verktøy for å komme i mål med årsoppgjøret.

Godt styrte bedrifter kjennetegnes ved effektiv og løpende regnskapsrapportering. Dette innebærer at den økonomiske informasjonen er korrekt og avgis innen fastsatte frister.

Årsoppgjørsmappen fra Deloitte inneholder maler for avstemming, mal for årsregnskap, noter og sjekklister for å kunne kontrollere at formelle krav er ivaretatt. Mappen er laget med tanke på å hjelpe bedriften til å planlegge og dokumentere årsoppgjøret på en effektiv og betryggende måte.

 

Årsoppgjørsmappen er generisk og kan brukes av de fleste bedrifter.  Dersom det er behov for tilpasning eller bistand i forbindelse med årsoppgjør, hjelper vi gjerne.

Last ned ÅrsoppgjørsmappenDu kan når som helst enkelt trekke tilbake samtykket du gav oss ved å enten melde deg av vårt nyhetsbrev via linkene du finner nederst i tilsendt mail, eller ved å sende oss en melding via vårt kontaktskjema.

Deloitte bruker opplysninger om din bruk av våre digitale kanaler (våre hjemmesider, nyhetsbrev, påmeldingsskjema m.m.) og seminardeltakelse for å få innsikt i hva som interesserer deg av våre tjenester. Du kan når som helst deaktivere dette her.

Utfyllende informasjon om hvordan Deloitte behandler personopplysninger finnes i vår personvernerklæring.

 

Kontaktperson

Mats Nordal

Partner

[email protected] | +47 915 11 131